Control
Panel

GameServers.bg е със собствена уникална система, позволяваща на всеки да получи това от което се нуждае, точно когато се нуждае от него. С други думи казано, можете да имате на секундата чисто нов гейм или гласови сървър след само няколко стъпки.

За да се възползвате от всички функции на сайта и за да можете да управлявате наетите от вас сървъри ще ви е нужен акаунт, с който системата да ви разпознава. Регистрацията е елементарна и включва само най-важните стъпки.

След като сте създали своят акаунт, се абстрахирайте за секунда от десетките яки опции в сайта и останете още малко с нас в тази секция, за да разберете как точно работи системата на GameServers.bg.

Точкова система (важи само за SMS разплащанията)

Всяка една услуга в сайта има своята цена в точки (в случай, че плащате чрез SMS), които се натрупват на вашият акаунт и се приспадат всеки път щом си поръчате някоя от нашите услуги за различните типове гейм сървъри.

Как обаче се натрупват тези точки? Разбира се, точките или кредитите се натрупват след внасянето на определена сума по вашият акаунт. Срещу тази сума получавате определен брой точки, с които след това пазарувате лесно и удобно.

В момента, единствения начин да натрупвате точки в акаунта си е чрез SMS разплащанията. Съотношението лева-точки е 1:1.2.

Пример: Вие зареждате точки на стойност 1 SMS от 6 лева и получавате 5 точки в акаунта си.

За всички услуги цените са различни при използването на различни методи на плащане. SMS разплащанията винаги са най-скъпи! За повече информация можете да посетите страниците на различните игри:


 

Начини за наемане на сървър
Зареждане на точки чрез SMS

Най-удобният и бърз начин да захраните вашият акаунт с точки е разбира се специалната SMS система. SMS системата е предназначена за зареждането на акаунта ви с малък брой точки в случай, че ви трябват още малко за да платите за пълен абонамент или пък искате да изпробвате някой от сървърите за кратък период от време - да кажем 5 дни.

Трябва да влезете с акаунта си за да можете да го заредите с точки.

Плащане чрез банков превод

Позволява Ви да заредите акаунта си с по-голям брой точки чрез банков трансфер, без значение дали ще направите това онлайн или чрез разходка до любимия Ви банков клон.

Генератора на банкови бележки ще Ви помогне лесно да генерирате бележка за банков превод, за да може да заредите акаунта си с минимални усилия, без да попълвате сложни банкови форми и да следите да не сбъркате нещо.

Ако все пак искате да попълните сами всички данни, използвайте примерната банкова бележка за справка.

Важно е в "основание на превода" да укажете към кой акаунт да бъдат преведени точките.
За тази цел може да използвате потребителското си име, email-а или уникалния потребителски номер.
Препоръчваме да използвате вашия уникален потребителски номер в сайта. Вие не сте регистриран - нямате уникален номер. Моля влезте в акаунта си за да го разберете.

Ако искате точките Ви да бъдат преведени веднага, без да чакате пристигането на банковия превод, свържете се с нас и ни изпратете снимка от разплащателното. Важно е да се вижда ясно датата и изпратената сума.
За информация как да се свържете с нас - посетете раздел "Контакти".

Плащане чрез Еконт
Нужно е да направите превод до:

Oфис на Еконт в София, ул. Бигла №37
До: Антони Стоянов
ГСМ: 0988 776 770

Ако искате точките Ви да бъдат преведени веднага, без да чакате пристигането на еконт превода, свържете се с нас и ни изпратете снимка от разплащателното. Важно е да се вижда ясно датата и изпратената сума.
За информация как да се свържете с нас - посетете раздел "Контакти".
Плащане чрез Paypal
Нужно е да направите превод до as@iplay.bg със сумата която желаете и посочите вашия мейл, потребителско име или номер.
Моля имайте предвид, че Вие трябва да поемете таксите за превода.
Цените в Paypal са в евро. Изчислявайте ги спрямо официалния курс на БНБ. Ако искате да наемете сървър за 10лв., трябва да преведете 5.11 евро.
Плащане чрез ePay.bg § EASYPAY
Нужно е да направите превод на KIN номер 4958284445 в ePay.bg.
Не забравяйте при превода да посочите вашия мейл, потребителско име или уникален потребителски номер.

*Ако правите превод от каса на Easypay, трябва изрично да споменете, че превода е към ePay.bg и да предоставите горния КИН.

Поръчка на услуга

След като сте свършили и със зареждането на акаунта, не ви остава нищо друго освен да се разходите из секциите Game Сървъри или пък Voice Сървъри, където ще видите всички наши предложения за най-играните игри и модове.

За да си поръчате и да получите работещ сървър е достатъчно да изберете иконката на вашата любима игра и да цъкнете на типа сървър, който желаете да притежавате. От там елементарна за попълване бланка ще ви помогне да настроите паролата за сървъра си и да оставите коментар, ако искате някаква допълнителна екстра.

След като изпратите заявката до системата, сървъра ви ще е готов точно след 1 минута време и ще очаква вас и вашите приятели или съотборници. Нека битките започнат - GameServers.bg няма да ви предаде!
В случай, че наемате сървър тип "public" (CS 1.6, CS:Source, TF2, CS:GO) и Minecraft сървъри, трябва да го поръчкате като се свържете с нас по skype, email или чрез тикет в сайта ни.