Control
Panel

GameServers.bg е със собствена уникална система, позволяваща на всеки да получи това от което се нуждае, точно когато се нуждае от него. С други думи казано, можете да имате на секундата чисто нов гейм или гласови сървър след само няколко стъпки.

За да се възползвате от всички функции на сайта и за да можете да управлявате наетите от вас сървъри ще ви е нужен акаунт, с който системата да ви разпознава. Регистрацията е елементарна и включва само най-важните стъпки.

След като сте създали своят акаунт, се абстрахирайте за секунда от десетките яки опции в сайта и останете още малко с нас в тази секция, за да разберете как точно работи системата на GameServers.bg.

Точкова система

Системата на GameServers.bg се базира на точки. Всяка една услуга в сайта има своята цена в точки, които се натрупват на вашият акаунт и се приспадат всеки път щом си поръчате някоя от нашите услуги - гейм сървър, voice сървър и т.н.

Как обаче се натрупват тези точки? Разбира се, точките или кредитите се натрупват след внасянето на определена сума по вашият акаунт. Срещу тази сума получавате определен брой точки, с които след това пазарувате лесно и удобно.

Точките имат своята левова равностойност. Вие можете да закупите точки като депозирате пари към вашия акаунт. Съотношението лева-точки е 1:2. Изключение прави единствено депозирането със SMS. Там коефициента е 1:1.2

Пример: Вие депозирате 50 лева и получавате 100 точки на вашия акаунт, с които можете да закупите услугата която желаете.
* Важи за плащане чрез пощенски запис, банков превод, paypal, epay, easypay и econt.

Пример 2 - SMS: Изпращате SMS на стойност 2.40 лв. и получавате 2.0 точки.

За някои услуги цените са различни чрез различните методи на плащане. За повече информация можете да посетите страниците на различните игри:


Начини на зареждане с точки
Зареждане на точки чрез SMS

Най-удобният и бърз начин да захраните вашият акаунт с точки е разбира се специалната SMS система. SMS системата е предназначена за зареждането на акаунта ви с малък брой точки в случай, че ви трябват още малко за да платите за пълен абонамент или пък искате да изпробвате някой от сървърите за кратък период от време - да кажем 5 дни.

Трябва да влезете с акаунта си за да можете да го заредите с точки.

Зареждане на точки чрез пощенски запис

Друг начин за зареждане на акаунт е познатият ви Пощенски запис, който Ви позволява да заредите акаунта си с по-голям брой.

За да заредите чрез пощенски/телеграфен* запис е нужно да изпратите такъв до: Гр. София пoщенски код 1172, Пощенска кутия 119 - за Антони Цанков Стоянов

В полето за съобщение посочете или името на чиито акаунт искате да бъдат заредени точките или номерът му.

Ако искате точките Ви да бъдат преведени веднага, без да чакате пристигането на пощенския/телеграфен запис, свържете се с нас и ни изпратете снимка от разплащателното. Важно е да се вижда ясно датата и изпратената сума.
За информация как да се свържете с нас - посетете раздел "Контакти".

* Пощенския запис се доставя за 2-3 работни дни от подаването му. Телеграфния - до 4 часа.

Зареждане на точки чрез банков превод

Позволява Ви да заредите акаунта си с по-голям брой точки чрез банков трансфер, без значение дали ще направите това онлайн или чрез разходка до любимия Ви банков клон.

Генератора на банкови бележки ще Ви помогне лесно да генерирате бележка за банков превод, за да може да заредите акаунта си с минимални усилия, без да попълвате сложни банкови форми и да следите да не сбъркате нещо.

Ако все пак искате да попълните сами всички данни, използвайте примерната банкова бележка за справка.

Важно е в "основание на превода" да укажете към кой акаунт да бъдат преведени точките.
За тази цел може да използвате потребителското си име, email-а или уникалния потребителски номер.
Препоръчваме да използвате вашия уникален потребителски номер в сайта. Вие не сте регистриран - нямате уникален номер. Моля влезте в акаунта си за да го разберете.

Ако искате точките Ви да бъдат преведени веднага, без да чакате пристигането на банковия превод, свържете се с нас и ни изпратете снимка от разплащателното. Важно е да се вижда ясно датата и изпратената сума.
За информация как да се свържете с нас - посетете раздел "Контакти".

Зареждане на точки чрез Еконт
Нужно е да направите превод до:

Oфис на Еконт в София, ул. Бигла №37
До: Антони Стоянов
ГСМ: 0988 776 770

Ако искате точките Ви да бъдат преведени веднага, без да чакате пристигането на еконт превода, свържете се с нас и ни изпратете снимка от разплащателното. Важно е да се вижда ясно датата и изпратената сума.
За информация как да се свържете с нас - посетете раздел "Контакти".
Зареждане на точки чрез Paypal
Нужно е да направите превод до [email protected] със сумата която желаете и посочите вашия мейл, потребителско име или номер.
Зареждане на точки чрез ePay.bg § EASYPAY
Нужно е да направите превод на KIN номер 4958284445 в ePay.bg.
Не забравяйте при превода да посочите вашия мейл, потребителско име или уникален потребителски номер.

*Ако правите превод от каса на Easypay, трябва изрично да споменете, че превода е към ePay.bg и да предоставите горния КИН.

Поръчка на услуга

След като сте свършили и със зареждането на акаунта, не ви остава нищо друго освен да се разходите из секциите Game Сървъри или пък Voice Сървъри, където ще видите всички наши предложения за най-играните игри и модове.

За да си поръчате и да получите работещ сървър е достатъчно да изберете иконката на вашата любима игра и да цъкнете на типа сървър, който желаете да притежавате. От там елементарна за попълване бланка ще ви помогне да настроите паролата за сървъра си и да оставите коментар, ако искате някаква допълнителна екстра.

След като изпратите заявката до системата, сървъра ви ще е готов точно след 1 минута време и ще очаква вас и вашите приятели или съотборници. Нека битките започнат - GameServers.bg няма да ви предаде!
В случай, че наемате сървър тип "public" (CS 1.6, CS:Source, TF2, CS:GO) и Minecraft сървъри, трябва да го поръчкате като се свържете с нас по skype, email или чрез тикет в сайта ни.