Control
Panel

GameServers.bg е със собствена уникална система, позволяваща на всеки да получи това от което се нуждае, точно когато се нуждае от него. С други думи казано, можете да имате на секундата чисто нов гейм или гласови сървър след само няколко стъпки.

За да се възползвате от всички функции на сайта и за да можете да управлявате наетите от вас сървъри ще ви е нужен акаунт, с който системата да ви разпознава. Регистрацията е елементарна и включва само най-важните стъпки.

След като сте създали своят акаунт, се абстрахирайте за секунда от десетките яки опции в сайта и останете още малко с нас в тази секция, за да разберете как точно работи системата на GameServers.bg.

Точкова система (важи само за SMS разплащанията)

Всяка една услуга в сайта има своята цена в точки (в случай, че плащате чрез SMS), които се натрупват на вашият акаунт и се приспадат всеки път щом си поръчате някоя от нашите услуги за различните типове гейм сървъри.

Как обаче се натрупват тези точки? Разбира се, точките или кредитите се натрупват след внасянето на определена сума по вашият акаунт. Срещу тази сума получавате определен брой точки, с които след това пазарувате лесно и удобно.

В момента, единствения начин да натрупвате точки в акаунта си е чрез SMS разплащанията. Съотношението лева-точки е 1:1.2.

Пример: Вие зареждате точки на стойност 1 SMS от 6 лева и получавате 5 точки в акаунта си.

За всички услуги цените са различни при използването на различни методи на плащане. SMS разплащанията винаги са най-скъпи! За повече информация можете да посетите страниците на различните игри:


 

Начини за наемане на сървър
Поръчка на услуга

След като сте свършили и със зареждането на акаунта, не ви остава нищо друго освен да се разходите из секциите Game Сървъри или пък Voice Сървъри, където ще видите всички наши предложения за най-играните игри и модове.

За да си поръчате и да получите работещ сървър е достатъчно да изберете иконката на вашата любима игра и да цъкнете на типа сървър, който желаете да притежавате. От там елементарна за попълване бланка ще ви помогне да настроите паролата за сървъра си и да оставите коментар, ако искате някаква допълнителна екстра.

След като изпратите заявката до системата, сървъра ви ще е готов точно след 1 минута време и ще очаква вас и вашите приятели или съотборници. Нека битките започнат - GameServers.bg няма да ви предаде!
В случай, че наемате сървър тип "public" (CS 1.6, CS:Source, TF2, CS:GO) и Minecraft сървъри, трябва да го поръчкате като се свържете с нас по skype, email или чрез тикет в сайта ни.