Control
Panel
Counter-Strike 1.6 5v5 1000 fps

Това е най-доброто, което можете да вземете от Counter-Strike сървър. Всички движения са много по-прецизни и точни в сравнения със стандартните настройки. Ако сте истински фен и не търпите компромиси с качеството, това е вашият правилен избор!

  • Сървърите работят на Dual Protocol, тоест може да се влиза в тях и със steam и nonsteam.
  • Сървърите са с 14 слота.
  • На тези сървъри не може да се слага AmxmodX и не предоставяме ФТП достъп.
  • Упътване за работа с rcon парола можете да намерите тук

Защо 1000 FPS?

Основната причина да си наемете по-високо FPS на сървъра, е времето за обработка (render time). При 1000 FPS сървърите, времето за обработка на всеки фрейм(кадър) е 1 милисекунда (ms). Това значи, че играча получава по-точна информация и я получава по-начесто.

Имайте предвид, че няма как да получите реално FPS на сървъра по-високо от 1000. Статистиките никога няма да показват по-високо FPS от 1000. За да видите реалното FPS на сървърите, трябва да използвате host_speeds командата, която обаче не е достъпна през rcon. FPS по-високо от 1000, ще забърза самата игра и геймплейа. Има фирми, които предлагат супер стабилно 1000 FPS. Това обаче е лъжа! Никой сървър не може да има постоянно 1000 FPS! Малките вариации са нормални. Скриването на тези вариации не подобрява качеството на самия сървър.

Достигането на ~950FPS, вместо 1000.0 не е никакъв проблем. Разликата е 50 микросекунди (0.05 милисекунди!) и никой играч (дори и професионалистите) не могат да ги усетят!

Източници: steampowered & fragaholics.

Наемане за:
 
RCON парола:
 
За смяна на името на сървъра, след пускането му, просто напишете (rcon hostname "imeto"), като името се намира в "".
Коментар:

При поръчка на "Public" сървър, напишете данните за ФТП, които да нагласим - потребител и парола.
Крайна цена:
пресмятане..

След като извършите поръчката, сървърът Ви ще бъде стартиран веднага и ще Ви бъде изпратена информация за IP:port.