Control
Panel
Counter-Strike 1.6
  Counter-Strike е поредица компютърни игри, отборни тактически шутъри от първо лице, създадени като модове на Half-Life от Мин Ле и Йес Клиф. Поредицата включва Counter-Strike 1.0, Counter-Strike 1.1, Counter-Strike 1.2, Counter-Strike 1.3, Counter-Strike 1.4, Counter-Strike 1.5, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Condition Zero и..
Counter-Strike Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive (известна още като CS:GO или CSGO) е най-новата, четвърта част от поредицата Counter-Strike на Valve, която използва най-новия Source engine. Очаква се да излезе през първата четвърт на 2012 година и ще бъде достъпна за PC, Xbox 360 (Xbox Live Arcade) и PlayStation 3 (PlayStation Network). Очаква се играта да се..
Counter-Strike Source
Counter Strike: Source съдържа най-новите онлайн игри от Valve. Смесвайки единична елиминация и отборен геймплей с идеята за икономика, за да създаде едно онлайн екшън изживяване с невероятна дълбочина и реализъм, Counter-Strike е най-играната екшън игра в света. С Counter-Strike: Source, вече легендарната игра получава пълен фейс лифтинг, с..
Team Fortress 2
Ако сте готови за предизвикателство базирано на тима и обичате екшъна, то тогава ще го намерите в Team Fortress 2. В играта вие ще влезете в битка, но не сам, а като част от отряд с други бойци, които са се съсредоточили върху постигането на определена цел. Няма значение дали ще е нападение над плаж, срутване на мост или да ескортирате V.I.P. Вие..
Minecraft
 Има свободни сървъри  Безплатна MySQL база за всеки план над 3ГБ. Добавена опция да си създадете собствен съб-домейн през панела. Майнкрафт е видеоигра, първоначално създадена от Notch [Маркус Персон] и по-късно развита от неговата компания Mojang. Написана на Java, играта позволява строене от различни по вид блокчета в..
SAMP Server (GTA San Andreas)
За момента предлагаме само 1 план: До 500 слота. Неограничен брой плъгини. Възможност за пускане на roleplay сървър. Контролен панел с опция за rcon команди, пускане и спиране на сървъра, преглеждане на логовете и информация за самия сървър. ФТП достъп. Сървърите се хостват на Linux операционна система! Цената е 10лв./месец или 20 точки..
FiveM VPS
FiveM е модификация на Grand Theft Auto V, която ползволява създаването на къстъм мултиплейър сървър, който можете да модифицирате по собствено желание. Плановете ще бъдят обявени скоро!Ако спешно Ви трябва FiveM VPS - сържете се с поддръжката.
Други игри по Ваш избор!
Ако имате желание да наемете сървър за игра, която не е спомената в сайта, можете да се свържете с нас, за да обсъдим вариантите. Имайте предвид, че сървъри базирани на игри на Blizzard няма да предлагаме. Email: skype: gameservers.bgили чрез съпорт тикет в нашата система!